Ferestre din PVC – SALAMANDER STREAMLINE 76

De la 2,535.00 lei

Află prețul pentru modelul tău
Anti-Furt
+ 100%
Căldură
+ 130%
Izolare
+ 115%
Energie
+ 110%
COMPLECTATIA DE BAZA
PROFIL STREAMLINE 76
TERMOPAN Camera dubla
FURNITURA Siegenia

 

Ferestre din PVC SALAMANDER STREAMLINE 76

Ferestre din PVC – SALAMANDER STREAMLINE 76

Ferestrele din plastic Salamander Streamline, datorită unei lățimi de 76 mm, oferă clienților performanțe îmbunătățite în ceea ce privește protecția termică și izolarea fonică. Ferestrele Salamander Streamline 76 sunt proiectate în conformitate cu toate standardele internaționale pentru ferestrele din plastic. De asemenea, geamurile din PVC sunt realizate ținând cont de standardele interne ale Salamander – ferestre germane din PVC – calitate înaltă și preț rezonabil. De menționat este faptul că ferestrele SALAMANDER STREAMLINE, deși aparțin categoriei de profiluri de elită, sunt mult mai ieftine decât concurenții direcți.

Proprietățile fizice ale sistemului

Beneficiile profilului SALAMANDER STREAMLINE 76

Ferestrele moderne ale secolului XXI sunt ferestrele cu profilul Salamander Streamline. Lățimea de montare a profilului cu 5 camere este crescută, ceea ce asigură instalarea unei ferestre cu geam termopan cu o grosime de până la 48 mm.

Datorită labirintului partițiilor interne, distribuția optimă a încărcărilor statice are loc în toată structura, ceea ce este foarte important pentru stabilitatea ferestrelor în locurile unde se fixează mânerul și grupul de bucle. Ferestrele premium din profilul Streamline sunt potrivite pentru cei care iubesc rafinamentul și confortul.

Fluxurile interne pe pereții profilului sporesc fiabilitatea fixării armăturilor și protejează întreaga structură, ceea ce înseamnă că vă garantează liniște și confort.

Caracteristici îmbunătățite ale rezistenței la transferul de căldură și protecție împotriva zgomotului, formă netedă a profilului cu linii de design elegante.

Plastic de înaltă calitate, rezistent la condițiile mediului, suprafață netedă în orice culoare și design.

Suprafața profilului este din PVC întărit, rezistent la intemperii, diverși factori periculoși și este extrem de ușor de curățat.

Liniștea Dvs – preocuparea noastră!

Echipa Proactual M garantează controlul calității în toate etapele lucrării, oferind o gamă completă de lucrări: luarea măsurilor, calcularea costurilor, producerea, livrarea, instalarea și întreținerea pe perioada garanției. În compania noastră activează profesioniști pasionați de munca lor. Ne pasă de clienții noștri și muncim pentru a le depăși așteptările.

Vezi toate produsele noastre!


Află prețul pentru modelul tău

win1
Cu deschidere simpla
700*1400
win1
Cu deschidere dubla
Dubla cu deschidere
win1
Cu deschidere tripla
2100*1400