Despre Companie

doube-line Avantaje

Căldură, confort și stil

De 15 ani compania Pro Actual M din Chișinău produce ferestre și uși din PVC și aluminiu de înaltă calitate, exclusiv pentru tine și cei dragi.

Ne dorim ca de fiecare dată când te întorci acasă să simți confort, plăcere și căldură. Sperăm ca ferestrele noastre să ofere doar emoții senine ție și apropiaților tăi.

 

 
doube-line Producere

Producție proprie

-Garanția calității

Propria fabrică de producere a ferestrelor ne permite să controlăm calitatea produsului în toate etapele de realizare. Și acesta nu este singurul nostru avantaj.

Recenzii pozitive
Recenziile pozitive din partea clienților noștri din Chișinău și din alte regiuni ale țării, dar și recomandarea Proactual M rudelor și prietenilor în calitate de fabrică de încredere pentru producerea ferestrelor, ne motivează să muncim continuu pentru a oferi produse calitative.
Oferim garanție de la 3 la 10 ani pentru produsele din plastic și aluminiu. Garanția extinsă din fabrică pentru profilul din plastic Actual este de 40 de ani. Toate acestea vorbesc despre calitatea invariabil de înaltă a produselor noastre și de capacitatea companiei de a fi responsabilă pentru ferestrele și ușile fabricate.
Împreună cu inginerii Actual am dezvoltat un produs inovator: profilul Actual Matrix. Acest sistem exclusiv este o soluție completă în fabricarea ferestrelor și ușilor. Avantajul esențial al produsului Actual Matrix-C „A700” este retenția de căldură crescută și aspectul frumos.
Este foarte convenabil și profitabil să lucrezi cu noi. În mod regulat, la birourile Proactual M din Chișinău sunt organizate promoții și lichidări de stoc generoase. De asemenea, punem la dispoziția clienților programe speciale de rate și împrumuturi.
Proactual M are o rețea foarte dezvoltată de filiale, inclusiv la Chișinău. Deschidem constant noi puncte de vânzare pentru a face cunoștință unui nou public cu ferestrele din plastic Proactual M, de o calitate înaltă.
Toate produsele noastre dețin standardul de calitate GOST 30674-99, 23166-99. Ferestrele și ușile din plastic sunt realizate din profile certificate de înaltă calitate, care sunt clasificate după clasa „A”.