Portal din PVC – SALAMANDER STREAMLINE 76

De la 2,535.00 lei

Află prețul pentru modelul tău de fereastră sau ușă
Anti-Furt
+ 100%
Economie de căldură
+ 130%
Izolare fonica
+ 115%
Economie de energie
+ 110%
COMPLECTATIA DE BAZA
PROFIL SALAMANDER STREAMLINE 76
TERMOPAN Camera dubla 28-45 mm
FURNITURA Siegenia
CULOAREA SIGILULUI

 

Portal din plastic SALAMANDER STREAMLINE 76

Portal din plastic SALAMANDER STREAMLINE 76

Ferestrele portal sunt construcții glisante unice cu posibilități largi de aplicare.

Ferestrele glisante se potrivesc perfect în interior, înlocuind ușile obișnuite de la balcon. În locul pereților obișnuiți – ferestre de la podea până la tavan, care se deschid în lateral, fără a ocupa spațiu suplimentar. Deschiderea prin glisare este ușoară! În același timp, puteți alege atât un tip rece de geamuri, cât și geamuri glisante calde.

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre într-un apartament sau într-o casă, pentru a primi mai multă lumină și spațiu, sau într-o verandă, seră sau o ieșire la terasă ori piscină, atunci sistemul de ferestre glisante este soluția perfectă!

Avantajele portalurilor din plastic

Beneficiile portalurilor SALAMANDER STREAMLINE 76

Portalurile Salamander Streamline sunt proiectate în conformitate cu toate standardele internaționale. De asemenea, sunt realizate ținând cont de standardele interne ale Salamander – calitate înaltă și preț rezonabil. De menționat este faptul că produsele SALAMANDER STREAMLINE, deși aparțin categoriei de profiluri de elită, sunt mult mai ieftine decât concurenții direcți.

Liniștea Dvs – preocuparea noastră!

Echipa Proactual M garantează controlul calității în toate etapele lucrării, oferind o gamă completă de lucrări: luarea măsurilor, calcularea costurilor, producerea, livrarea, instalarea și întreținerea pe perioada garanției. În compania noastră activează profesioniști pasionați de munca lor. Ne pasă de clienții noștri și muncim pentru a le depăși așteptările.

Vezi toate produsele noastre!


Află prețul pentru modelul tău de fereastră sau ușă

win1
Simpla
700*1400
win1
Dubla cu deschidere
Dubla cu deschidere
win1
Tripla
2100*1400