Portal din plastic ACTUAL MATRIX 85

De la 2,535.00 lei

Află prețul pentru modelul tău
Anti-Furt
+ 100%
Economie de căldură
+ 130%
Izolare fonica
+ 115%
Economie de energie
+ 110%
COMPLECTATIA DE BAZA
PROFIL ACTUAL MATRIX 85
TERMOPAN Camera dubla 28-45 mm
FURNITURA Siegenia
CULOAREA SIGILULUI

 

Portal din plastic ACTUAL MATRIX 85

Portal din plastic ACTUAL MATRIX 85

Ferestrele portal sunt construcții glisante unice cu posibilități largi de aplicare.

Ferestrele glisante se potrivesc perfect în interior, înlocuind ușile obișnuite de la balcon. În locul pereților obișnuiți – ferestre de la podea până la tavan, care se deschid în lateral, fără a ocupa spațiu suplimentar. Deschiderea prin glisare este ușoară! În același timp, puteți alege atât un tip rece de geamuri, cât și geamuri glisante calde.

Dacă aveți nevoie să instalați ferestre într-un apartament sau într-o casă, pentru a primi mai multă lumină și spațiu, sau într-o verandă, seră sau o ieșire la terasă ori piscină, atunci sistemul de ferestre glisante este soluția perfectă!

Avantajele portalurilor din plastic

Beneficiile profilului ACTUAL MATRIX

Principalele avantaje ale profilului ACTUAL MATRIX sunt izolare termică foarte bună, durabilitate înaltă și ușurință în întreținere. De asemenea, utilizarea acestui brand în producție garantează eficiență ridicată, calitate și o gamă largă de tipuri de design.

Liniștea Dvs – preocuparea noastră!

Echipa Proactual M garantează controlul calității în toate etapele lucrării, oferind o gamă completă de lucrări: luarea măsurilor, calcularea costurilor, producerea, livrarea, instalarea și întreținerea pe perioada garanției. În compania noastră activează profesioniști pasionați de munca lor. Ne pasă de clienții noștri și muncim pentru a le depăși așteptările.

Vezi toate produsele noastre!


Află prețul pentru modelul tău de fereastră sau ușă

win1
Simpla
700*1400
win1
Dubla cu deschidere
Dubla cu deschidere
win1
Tripla
2100*1400