Ferestre din PVC – DECCO 70

De la 2,535.00 lei

Află prețul pentru modelul tău de fereastră sau ușă
Anti-Furt
+ 100%
Economie de căldură
+ 130%
Izolare fonica
+ 115%
Economie de energie
+ 110%
COMPLECTATIA DE BAZA
PROFIL DECCO 70
TERMOPAN Camera dubla 28-45 mm
FURNITURA Siegenia
CULOAREA SIGILULUI

 

Ferestre din plastic DECCO 70

Ferestre din plastic DECCO 70

Decco 70 vă permite să uitați pentru totdeauna de fluxul de aer rece dintre pervaz și ferestre. Sistemele universale cu structură de șase camere demonstrează indicatori excelenți de economie de energie, închidere ermetică și izolare fonică, iar iubitorii de design se vor îndrăgosti de formele elegante.

Proprietățile fizice ale sistemului

Avantajele profilului DECCO 70

În primul rând, profilul Decco 70 se evidențiază prin calitate și manevrabilitate, care se combină cu succes cu un design elegant și inovator. Având caracteristicile ferestrelor din categoria premium, aceste ferestre rămân disponibile pentru majoritatea consumatorilor. Datorită unei abordări automate moderne, inginerii au reușit să reducă semnificativ costurile și să diminueze prețul unui profil de lux la nivelul prețurilor de pornire pe piața de ferestre. De asemenea, de la noi puteți procura ferestre Decco 60.

Fluxurile interne pe pereții profilului sporesc fiabilitatea fixării armăturilor și protejează întreaga structură, ceea ce înseamnă că vă garantează liniște și confort.

Caracteristici îmbunătățite ale rezistenței la transferul de căldură și protecție împotriva zgomotului, formă netedă a profilului cu linii de design elegante.

Formele curgătoare ale profilului oferă ferestrelor un aspect estetic plăcut. Fiind parte a stilului clasic, acest profil este aproape ideal pentru orice interior, iar prezența pasajelor ornamentate în interiorul partițiilor permite să reziste la greutăți pe întregul sistem cu buclă.

Suprafața profilului este din PVC întărit, rezistent la intemperii, diverși factori periculoși și este extrem de ușor de curățat.

Liniștea Dvs – preocuparea noastră!

Echipa Proactual M garantează controlul calității în toate etapele lucrării, oferind o gamă completă de lucrări: luarea măsurilor, calcularea costurilor, producerea, livrarea, instalarea și întreținerea pe perioada garanției. În compania noastră activează profesioniști pasionați de munca lor. Ne pasă de clienții noștri și muncim pentru a le depăși așteptările.

Vezi toate produsele noastre!


Află prețul pentru modelul tău de fereastră sau ușă

win1
Simpla
700*1400
win1
Dubla cu deschidere
Dubla cu deschidere
win1
Tripla
2100*1400