Uși din PVC – BROKELMAN В58 (5 CАМ)

De la 2,535.00 lei

Află prețul pentru modelul tău
Anti-Furt
+ 100%
Căldură
+ 130%
Izolare
+ 115%
Energie
+ 110%
COMPLECTATIA DE BAZA
PROFIL BROKELMAN В58
TERMOPAN Cameră dublă
FURNITURA Siegenia

 

Uși din PVC BROKELMAN В58 (5 CАМ)

Decco-60 – modelul de bază al clasei economice. Datorită structurii cu patru camere, ușile din plastic Decco 60 asigură o economie optimă de căldură și reducerea zgomotului. Designul clasic le face atractive, iar plasticul neted și de un alb imaculat este practic și fără pretenții în îngrijire.

Proprietățile fizice ale sistemului

Avantajele profilului DECCO 60

Ușile Decco 60 se remarcă favorabil prin forme moi, luciu perfect, alb imaculat, care nu își vor pierde proprietățile în timpul utilizării și vor încânta consumatorul mulți ani, indiferent dacă sunt instalate într-un apartament sau birou. Profilul a fost dezvoltat de inginerii polonezi, împreună cu liderul mondial în fabricarea produselor de înaltă tehnologie.

De asemenea, puteți procura de la noi uși din plastic Decco 70.

Fluxurile interne pe pereții profilului sporesc fiabilitatea fixării pieselor și protejează întreaga structură, ceea ce vă va garanta liniște și confort.

Caracteristici îmbunătățite ale rezistenței la transferul de căldură și protecție împotriva zgomotului, formă netedă a profilului cu linii de design elegante.

Rezistă la impacturi puternice la închidere și asigură o etanșare optimă, păstrând în același timp o suprafață netedă în orice culoare și design.

Suprafața profilului este din PVC întărit, rezistent la intemperii, diverși factori periculoși și este extrem de ușor de curățat.

Liniștea Dvs – preocuparea noastră!

Echipa Proactual M garantează controlul calității în toate etapele lucrării, oferind o gamă completă de lucrări: luarea măsurilor, calcularea costurilor, producerea, livrarea, instalarea și întreținerea pe perioada garanției. În compania noastră activează profesioniști pasionați de munca lor. Ne pasă de clienții noștri și muncim pentru a le depăși așteptările.

Vezi toate produsele noastre!

Vezi toate produsele noastre!


Află prețul pentru modelul tău de ușă

win1
Cu deschidere simpla
700x1400
win1
Cu deschidere dubla
1200x1400
win1
Cu deschidere tripla
2100x1400