Uși din PVC – SALAMANDER STREAMLINE 76

De la 2,535.00 lei

Află prețul pentru modelul tău
Anti-Furt
+ 100%
Căldură
+ 130%
Izolare
+ 115%
Energie
+ 110%
COMPLECTATIA DE BAZA
PROFIL STREAMLINE 76
TERMOPAN Camera dubla
FURNITURA Siegenia

 

Uși din PVC - SALAMANDER STREAMLINE 76

Uși din plastic SALAMANDER STREAMLINE 76

Ușile de intrare din plastic Salamander Streamline 76 nu doar au un aspect estetic plăcut, dar oferă și siguranță, calitate și confort, necesare pentru comoditatea și liniștea Dvs. Pentru a îndeplini cele mai înalte cerințe de siguranță, se pot folosi fitinguri cu sistem de blocare în 3 sau 5 ori. Astfel, ușile pe care le-ai ales astăzi te vor încânta mâine.

Proprietățile fizice ale sistemului

Beneficiile profilului SALAMANDER STREAMLINE 76

Profilul Salamander Streamline 76 reprezintă combinația optimă între costurilor unui model premium cu un design original rotunjit. Lățimea mare a instalației și caracteristicile de înaltă performanță ale profilului cu 5 camere sunt ideale pentru zonele cu un climat contrastant.

Fluxurile interne pe pereții profilului sporesc fiabilitatea fixării pieselor și protejează întreaga structură, ceea ce vă va garanta liniște și confort.

Caracteristici îmbunătățite ale rezistenței la transferul de căldură și protecție împotriva zgomotului, formă netedă a profilului cu linii de design elegante.

Rezistă la impacturi puternice la închidere și asigură o etanșare optimă, păstrând în același timp o suprafață netedă în orice culoare și design.

Suprafețele sigilate nu numai că asigură îngrijirea ușoară a profilului, dar oferă și o calitate excelentă.

Liniștea Dvs – preocuparea noastră!

Echipa Proactual M garantează controlul calității în toate etapele lucrării, oferind o gamă completă de lucrări: luarea măsurilor, calcularea costurilor, producerea, livrarea, instalarea și întreținerea pe perioada garanției. În compania noastră activează profesioniști pasionați de munca lor. Ne pasă de clienții noștri și muncim pentru a le depăși așteptările.

Vezi toate produsele noastre!


Află prețul pentru modelul tău de fereastră sau ușă

win1
Cu deschidere simpla
700x1400
win1
Cu deschidere dubla
1200x1400
win1
Cu deschidere tripla
2100x1400